Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Χριστουγεννιάτικη δωρεά και συμμετοχή στην κλήρωση.



07/12/2018
 Την καλησπέρα μου στην κοινότητά μας! 
Φαντάζομαι αρκετοί θα έχετε δεί το βίντεο του Γιάννη (John Bats), σχετικά με την πρότασή του να κάνουμε σαν κοινότητα Ελλήνων καπνιστών και κατασκευαστών πίπας ένα χριστουγεννιάτικο δώρο σε κάποιο ελληνικό ίδρυμα.
Όσοι δεν το έχετε δει ρίξτε μια ματιά σε αυτό το λίνκ.

  Η ημέρα λοιπόν έφτασε! Επισκεφτήκαμε με τον Γιάννη το ΚΡΙΚΚΕΙΟ ορφανοτροφείο θηλέων στην Λάρισα. Μιλήσαμε με την υπεύθυνη η οποία μας ενημέρωσε για την δράση του ορφανοτροφείου, και έπειτα συζητήσαμε για το πώς μπορούμε να πραγματοποιήσουμε εμείς σαν κοινότητα, μία δωρεά προς το ίδρυμα. 
  Λεπτομέρειες δεν θα γράψω εδώ, καθότι έχουμε γυρίσει μαζί με τον Γιάννη ένα βίντεο καθαρά και μόνο για το συγκεκριμένο θέμα. Συμπληρωματικά του βίντεο λοιπόν θα γράψω εδώ τα βήματα που πρέπει να κάνει κάποιος ώστε να πραγματοποιήσει την δωρεά του προς το ίδρυμα και κατ' επέκταση την συμμετοχή του στην κλήρωση. 
  Το πρώτο δώρο της κλήρωσης θα είναι μία καπνοσύριγγα του Μιχάλη Κυριαζάνου! Επόμενοι τυχεροί θα κερδίσουν καπνούς και η λίστα εμπλουτίζεται...
(Οποίος θέλει να χορηγήσει επιπλέον δώρα για να προστεθούν στην κλήρωση, ας επικοινωνήσει μαζί μου η με τον Γιάννη).


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ;
 Για να στείλεις μία δωρεά στο συγκεκριμένο ίδρυμα θα πρέπει να κάνεις τα εξής βήματα:
   α) Κάνεις κατάθεση το χρηματικό ποσό που θέλεις να στείλεις στον τραπεζικό λογαριασμό του ιδρύματος μέσω web banking η σε κατάστημα Eurobank:
Μήν ξεχάσεις να δώσεις το ονοματεπώνυμό σου κατα την διαδικασία της κατάθεσης.

Σε τράπεζα Eurobank:
ΙΒΑΝ: GR6702 6021 7000 0370 1024 78661
BIC: ERBKGRAA
Iera Mitropoli Larisas Krikkeio orfanotrofeio.
Παραδειγμα κατάθεσης.


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ;
 Για να μπείς στην κλήρωση που θα κάνουμε θα πρέπει να κάνεις τα εξής βήματα:
   α) Αφού έκανες την κατάθεσή σου προς το ίδρυμα, τράβηξε μιά φωτογραφία με το κινητό σου την απόδειξη κατάθεσης που σου έδωσε η τράπεζα, ή φωτογράφησε την οθόνη του υπολογιστή σου αν έκανες την κατάθεσή σου ηλεκτρονικά. 
Σιγουρέψου οτι φαίνεται καθαρά το ονοματεπώνυμό σου και το χρηματικό ποσό που κατέθεσες.
   β) Στείλε την φωτογραφία με email στο BigFishBigPipe@gmail.com και εντός λίγων ωρών θα λάβεις απάντηση με επιβεβαίωση ότι μπαίνεις στην κλήρωση και με τον αριθμό των συμμετοχών σου. 
Υπολόγισε πως για κάθε 5 ευρώ της δωρεάς σου είναι 1 συμμετοχή. Για 10 ευρώ 2 συμμετοχές και ούτω καθεξής. 

Οι συμμετοχες ολοκληρώνονται μέχρι τέλος του μήνα (31 Δεκεμβρίου). 
 Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιανουάριο ζωντανά σε ειδικό live-πιποσύναξη στο κανάλι Big Fish Big Pipe. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση σε αυτή την ανάρτηση όταν οριστεί η ημερομηνία.











Περισσότερες πληροφορίες για το ίδρυμα θα βρείτε στο παρακάτω link:

7 σχόλια:

  1. Γεια σου George! Προσπάθησα πριν λίγο να καταθέσω χρήματα στον εν λόγω λογαριασμό (μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας της τράπεζας Πειραιώς) και μου ζητάει "Ονοματεπώνυμο / επωνυμία δικαιούχου" με λατινικούς χαρακτήρες.
    Φοβήθηκα να γράψω το ονοματεπώνυμο που γράφει το έντυπο που έχεις συνάψει, μιας και είναι με Ελληνικούς χαρακτήρες, μπας και δεν φτάσουν ποτέ τα χρήματα και χρειαστεί να γίνει αντιλογισμός, τον οποίο η τράπεζα χρεώνει γύρο στα 20€.
    Θα ήμουν ευγνώμων αν υπήρχε η δυνατότητα να μας δοθεί η επωνυμία του παραλήπτη, με λατινικούς χαρακτήρες.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι Γιώργο το γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες κανένα πρόβλημα 😉👍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ok σε ευχαριστώ πολύ Γιώργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Γιώργο και Γιάννη που το οργανώσετε καθώς και στους υπόλοιπους πού δίνουν τα δώρα πολύ ωραία κίνηση και πάλι μπράβο ... (Mike.br)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι να υπάρξει αρκετή συμμετοχή και να πάει καλά το όλο εγχείρημα Μιχαλη! Να είσαι καλά φίλε!

      Διαγραφή
  5. Γιώργο & Γιάννη συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία. Να μας δείξετε και τι πίπα είναι αυτή που θα διεκδικήσουμε όμως... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοειται με την πρώτη ευκαιρία θα την δείξουμε σε βίντεο η εδώ. Αν και για να είμαι ειλικρινής ψηνομουν να την δείξει ο ίδιος ο Κυριαζανος στο λαηβ την ημέρα της κλήρωσης για έκπληξη 😁

      Διαγραφή